Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Toastová pizza ze slovenského MMB

0.0
Toastová pizza ze slovenského MMB

Potřebné ingredience

toastový chléb, nebo i jiný, může být i veka (lepší je starší pečivo), měkký salám, sýr, kečup, mléko, vejce cca 6ks, sůl, papír na pečení, koření na pizzu (oregano, sezam aj.)

Postup přípravy

Na plech poklademe toasty, tak abychom zakryli celou plochu

potřeme kečupem

a poklademe (nastrouháme) salám, nebo uzené maso, kabanos (není vhodný trvanlivý salám – zcela se vysuší)

Zastrouháme tvrdým sýrem …

… v případě velkých strávníků zopakujeme poschodí, ale může být jen jedna vrstva (dle vlastního uvážení)

„opakovačka“

Připravime si mléko a vejce, (na 2 poschodí asi 6-7dcl mléka a 7 vajec, aby nebola suchá, ale na 1 poschodí stačí 3,5dcl mléka a 3 vajíčka

zalijeme po celém povrchu

Posypeme oreganem, sezamem a dáme zapéct

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

minie59 16. 7. 2009, 18:39
Někomu chutná, někomu ne. 100 lidí 100 chutí. Já tento recept také znám, nedělám to sice poschoďové, ale u nás nejsou námitky. I další den jsem si brala do práce ohřát do mikrovlnky + ještě k tomu zeleninku a perfektní "sváča". (hello) (hello)
Vlr.Buckova 14. 7. 2009, 12:46
Ahojky, já mám tento recept od sestřenice a když jsem to udělala manželovi tak mě řekl že je to hmus. Což mě teda nikdy na jídlo neřekl. Je tedy pravda že co se týče námahy a co se týče surovin- zejéna ceny surovin- myslím že klasické toustíky jsou lepší- apropo tohle druhý den je orpavdu hnus. Nicméně milujeme pizzu z listového těsta, rozválené listové, na to kečup, na to nastouhaný salám, pak sýr, provenskálské koření a opě+t listové těsto, pomazat rozlešlehaným vajíčkem a šup do trouby na 15-20 min. tohle je mnamka.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie